Школи


НАЙ-ЕЛИТНАТА БЪЛГАРСКА ШКОЛА, В КОЯТО БИХТЕ МОГЛИ ДА СБЪДНЕТЕ СВОИТЕ МЕЧТИ В СФЕРАТА НА ТАНЦА!


Истинско вълнение е да чуеш пулса на българското сърце, идващо не просто от едно отминало време, но туптящо и творящо днес. Ансамбъл ЧИНАРИ нямат нужда от представяне, защото през годините те "рисуват" своето име - име не просто на професионалисти, а на хора, които имат какво да кажат чрез изкуството си. Чрез обучението по народни танци, деца и възрастни ще се насладят на българския фолклор и ще затанцуват в онези ритми, които ни карат да бъдем горди българи!

За Деца


Да говорим отново за това с какво е полезно обучението по танци за децата е излишно. Тази тема е разисквана много пъти и ако в крайна сметка сте решили да запишете Вашето дете на танци - школата на ансамбъл ЧИНАРИ е най-добрият избор за Вас!

За юноши


Ако танцувате от малки и Българският танц не ви е просто хоби, а се е превърнал в неразделна част от вас, ето една прекрасна възможност да се доусъваршенствате под ръководството на едни от най-добрите хореографи и танцьори в България - артистите от ансамбъл ЧИНАРИ, възпитаници на Националното училище за танцово изкуство - София!

За студенти


Всеки е добре дошъл в ансамбъла към ТУ София! Заповядайте да се забавляваме, танцувайки заедно! Репетициите за студенти на ТУ са безплатни и се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 - 21:00 ч. в спортния център на ТУ-София в Студентски град.

За възрастни


Доказано е, че ТАНЦЪТ е най - доброто анти стрес лекарство! Доказано е, че танца е социално полезен и сплотява хората! Доказано е, че традицията е начин да съхраним миналото и да имаме светло бъдеще! ... Всичко останало е ясно! Заповядайте в танцов клуб "АЙДЕ НА ХОРОТО"!